De ejere, der skal have penge udbetalt har modtaget disse per 11/7-2011. Arne Pedersen og Morten Dahl Thomsen har endnu ikke modtaget pengene idet jeg ikke har kontonumre til disse to. De ejere, der skal betale vil blive opkrævet beløbet over oktober indbetalingen. Regnskabet kan findes herunder.

Website opdateret

Følgende sider er opdateret:

  • Bestyrelsen: Viser nu bestyrelsen efter ordinær generalforsamling med billeder
  • Velkomstbrev: Opdateret pdf-udgave af velkomstbrevet tilgængelig
  • Vicevært: Nu med billeder

Jeg arbejder stadigvæk på flere opdateringer. Blandt andet omkring ejer og beboerlister. Da jeg mistede mit kartotek tidligere på året, vil jeg gerne at I alle sender mig kontaktinformation og eventuelt et vellignende billede til brug for dette arbejde. Dette gælder naturligvis ikke for de af jer der allerede har sendt mig information.

Michael